Betsafe Duudsonien sponsorina

Duudsonit ovat haluttua kauraa sponsoreiden keskuudessa. Tällä hetkellä Betsafe netticasino ja vedonlyöntitoimisto on ottanut Duudsonit siipiensä alle ja tuon sponsoriyhteistyön ansiosta Duudsonit ovat todella näkyvästi olleet esillä varsinkin ulkomailla ja netissä. Suomessa ei valitettavasti saa muut kuin pelimonopolin osapuolet mainostaa palvelujaan, joten siinä mielessä Duudsonien huikeat mainokset menevät tavallaan hukkaan.

Betsafella Duudsoneilla on mm. oma blogi, jonka kautta Duudsonit päivittävät aktiivisesti tekemisistään ja kuulumisistaan.

Kyseisen blogin kautta saa myös tietoa erilaisista pokeriturnauksista, joita Betsafe järjestää ja joissa Duudsonit ovat mukana. Dudesons Poker Challenge on kansainvälinen pokeriturnaus jossa on hyvät palkinnot ja jos onnistut pudottamaan jonkun pelaavista Duudsoneista pelissä, niin voit saada lisäpalkinnon! Ja kun rekisteröidyt Betsafen pokerisivustolle, voit saada duudsonimaisen tilinavausbonuksen. Lisäksi tarjolla on paljon muutakin, kannattaa käydä katsastamassa.

Conor-McGregor-becomes-Official-Ambassador-for-Betsafe

Yhteistyössä Betsafen kanssa on myös toteutettu videosarja, joka on nimeltään Challenge The Dudesons. Betsafen sivustolla julkaistaan siis videosarjaa, jossa ennakkoon ilmoittautuneet pelaajat haastavat Duudsonit mitä erilaisimpiin temppuihin. Näitä pätkiä tullaan julkaisemaan sivustolla aina silloin tällöin, ja ne ovat varsin suosittua katsottavaa. Luvassa on hulvattomia temppuja, Duudsonien tapaan.

Betsafe, joka toimii myös Gumball 3000 autourheilutapahtuman sponsorina, sponsoroi myös Duudsonien matkaa tässä ehkä yhdessä legendaarisimmassa autourheilutapahtumassa.

Koko tapahtuma oli melkoista hulabaloota ja Duudsonit saivat paljon näkyvyyttä Jenkkilässä ajetun kisan aikana. Gumball 3000 tarjoaa huikeita autoja ja julkkiskuskeja, upeita juhlia ja erilaisia tapahtumia reitin varrella joka vaihtelee vuosittain.

Sports Car

Vuoden 2013 reitti tulee kulkemaan Kööpenhaminasta Tukholman kautta Turkuun ja Suomeen, josta matka jatkuu Helsingin kautta Pietariin ja Tallinnaan ja lopulta Itä-Euroopan kautta Monacoon ja F1 –kisaan. Betsafe ja Duudsonit tuovat varmasti jälleen kaikille uutta koettavaa ja nähtävää kun uusi vuosi koittaa.