Dio: The Very Beast of Dio Volume Two

Edesmenneen Ronnie James Dion tuotannosta koostettu toinen kokoelmalevy sisältää kappaleita mestarin soolouran toiselta puoliskolta. Tunnetuimmat kipaleet on kiistatta esitelty jo ensimmäisellä kokoelmalevyllä. Kakkososasta mielenkiintoisen tekeekin juuri hieman tuntemattomampien kappaleiden kuuleminen. Lisäksi tuttujen klassikoiden puuttuminen puhaltaa levyyn uutta henkeä ja esittelee legendan monipuolista osaamista ja valtavaa perintöä, jonka hän jätti jälkeensä.

Jopa Dion viimeisen kauden vähiten kiitellyt biisit, kuten Killing the Dragon ja The Eyes, esittelevät loistavia kertsejä ja innostavat heiluttamaan nyrkkiä rytmisesti ilmassa, mihin monet uransa huipulla olevat bänditkään eivät pysty.

Myös hc-fanille, joka jo omistaa kaikki Dion tuotokset jokaista sinkkua myöten, Volume Two tarjoaa kuitenkin useita timantteja. Kolme bonusraitaa on sijoitettu levyn loppupuolelle, mikä saattaa tehdä levystä omistautuneille faneille kannattavan hankinnan.

On kuitenkin todettava, että jos todella haluat syväluotaavan katsauksen Dion soolouran loppupuoliskoon, kannattaa enemmin ostaa kaikki yksittäiset levyt. Volume Twon tärkein anti on se, että se tarjoaa kattavan ja viihdyttävän katsauksen Dion aliarvostetuimpaan kauteen.