Grand Supreme Blood Court: Bow Down before the Blood Court

Grand Supreme Blood Courtissa (GSBC) esiintyvät lähes samat taiturit kuin hollantilaisessa Asphyx-mestaribändissä, ainoastaan laulajana on kyvykäs, uusi taituri Martin Von Drunen.

Levy sujahtaa kevyesti death metal -genreen. Biisit ovat melko old-schoolia, mutta kundit saavat pisteitä siitä, että he välttävät apinoimasta ruotsalaisia kliseitä, joita niin monet muut ovat sortuneet jo vuosikausia apinoimaan. Laulu on niin rouheaa kuin voi odottaakin, ja yleinen fiiliskin pysyy kasassa erinomaisesti.

Kipaleet ovat varsin hitaita, ja kitaroiden möyrivät riffit ja napakat tilluttelut iskevät sydämeen voimalla. Ne, jotka etsivät rumpumyrskyä ja teknistä kitaran käsittelyä, älkööt vaivautuko! Markkinoilla vallalla olleen teknisen ylivertaisuuden osoittamisen ja temppujen jälkeen GSBC:n toiminta tuntuu ilahduttavalta vaihtelulta.

Levyn huono puoli on se, että kappaleet eivät ole niin vahvoja, kuin ne voisivat olla. Levyn huippuhetki onkin äänimaailma, eivät niinkään yksittäiset biisit. Hyvä yritys ja ansiokas ylistys vanhoille hyville kikoille!