Duudsonien maailmanvalloitus jatkuu

Vuonna 2006 esitettiin siis The Dudesons sarjaa ensi kertaa Australiassa. Ensimmäisen vuoden aikana kyseinen sarja myytiin jopa 20 eri maahan ja sen jälkeen sitä on tasaiseen tahtiin myyty myös muihin maihin. Kyseinen sarja tehtiin lähinnä aiemmista materiaaleista ja puheet dubattiin ohjelmaan jälkikäteen. Duudsonien sekoilua on siis nähty Amerikan lisäksi mm. Ranskassa, Saksassa, Englannissa ja Italiassa.

Original_jarppi_is_pete_aarre_ahtio

Vuonna 2008 oli toisen tuotantokauden aika. The Dudesons tehtiin nyt kokonaan englanniksi ja suosiokin oli sen mukainen. Mukaan tuotiin lisää huumoria ja menestys oli tietenkin taattu. Ennen kolmatta kautta sarja siirtyi Neloselta Subille ja The Dudesons sarjasta on nähty myös jo neljäskin kausi. Ehkä sarjan mittasuhteita kuvaa parhaiten se, että kyseistä TV-sarjaa on esitetty jo yli 150 eri maassa!

Näiden lisäksi Duudsonit ovat ehtineet tehdä amerikkalaiselle MTV-kanavalle 12-osaisen sarjan. Budjetti oli puoli miljoonaa dollaria per jakso, joten sarjaan panostettiin todella mainiosti. Sarja kuvattiin kokonaan Yhdysvalloissa ja sarjan kuvauksissa Duudsonit laittoivat parastaan.

Ehkä jopa hieman liikaakin, sillä Jarppi Leppälä mursi selkänsä ja Jukka Hilden poltti kasvonsa ja mursi häntäluunsa. Voikin sanoa että Duudsonit latasivat ohjelmaan kaikkensa.

Sarja tehtiin yhteistyössä Jackass -temppuilijoiden, Johnny Knoxvillen ja Jeff Tremainen kanssa. Vuoden 2010 puolella Amerikoissa esitetty sarja nähtiin myös vuoden 2011 puolella myös Suomessa.

Viva La Bam

Duudsonit ovat omien sarjojen lisäksi esiintyneet paljon myös muissa TV-ohjelmissa. Viva La Bam –ohjelma ja MTV Movie Awards näistä ehkä kaikkein tunnetuimpina. Nelikko on esiintynyt myös Jackass 3D elokuvassa joka on sekin ollut maailmanlaajuisessa levityksessä.

Duudsonit on palkittu useilla eri palkinnoilla, kotimaassa on tullut Kultaista Venlaa (2011) ja elokuussa 2012 Duudsonit palkittiin tv-sarjasta Duudsonit tuli taloon. Tuolloin palkintona oli Formaatti-Finlandia.